Izvor:
12.02.2019 u 06:53
0

SIRIJA: Izraelska artiljerija napala bolnicu i osmatračnicu u provinciji Kuneitra!

Izraelska artiljerija napala je bolnicu i osmatračnicu u južnoj sirijskoj provinciji Kuneitra, nedaleko od granice sa Izraelom, prenela je u ponedeljak sirijska državna agencija Sana.

U napadu nije bilo žrtava, jer je bolnica, kako je navedeno, napuštena i jedino je pričinjena materijalna šteta, prenela je agencija Rojters.

U januaru je izraelska vojska potvrdila da napada iranske vojne mete u Siriji, nakon što je izvela vazdušni napad tokom dana nedaleko od aerodroma u Damasku.

Izraelske vazdušne snage mesecima gađaju iranske snage i pripadnike libanskog Hezbolaha u Siriji, upozoravajući da neće tolerisati njihovo stalno vojno prisustvo u toj zemlji.

Lider Hezbolaha Hasan Nazralah upozorio je Izrael krajem januara da ako nastavi sa napadima u Siriji, loša procena može ceo region da povuče u rat.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter