Izvor:
12.02.2019 u 08:37
0

TRAMP NE ODUSTAJE OD OBEĆANJA: U svakom slučaju gradimo zid prema Meksiku!

Američki predsednik Donald Tramp neće odustati od svog obećanja da izgradi zid na granici sa Meksikom.

– Gradimo zid u svakom slučaju" – rekao je Tramp na skupu u Teksasu, u vreme kada je objavljeno da je postignut principijelni dogovor o finansiranju vlade i izbegavanju novog zatvaranja vlade, prenosi Bi-Bi-Si.

Tramp, međutim, nije rekao da li će podržati sporazum.

On tvrdi da je barijera, koja razdvaja El Paso i Meksiko, učinila grad bezbednijim, što međutim ne podržavaju federalne statistike, navodi AP.

Prethodno je objavljeno da je nekoliko pregovarača iz demokratske i republikanske partije u američkom Kongresu postiglo principijelni dogovor o finansiranju vlade i izbegavanju novog zatvaranja vlade krajem ove nedelje, javlja Glas Amerike.

Međutim, kako se navodi, niko od pregovarača nije želeo da iznosi detalje o sporazumu, niti da kaže da li će predsednik Tramp dobiti sav novac koji traži za izgradnju zaida duž južne američke granice.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter