Izvor:
14.02.2019 u 20:17
0

PORAZ OD POSLANIKA BRITANSKOG PARLAMETA! Pregovaračka strategije Tereze Mej nije naišla na podršku!

Poslanici britanskog parlamenta porazili su danas premijerku Terezu Mej na simboličnom glasanju o njenoj pregovaračkoj strategiji u vezi razgovora sa Evropskom unijom u kojima bi osigurala promene za postignuti dogovor oko Bregzita.

Poslanici su glasali sa 303 za i 258 protiv predloga vlade.

Iako ovo glasanje ne prisiljava vladu da promeni svoj stav, ono može uticati na poverenje lidera EU u sposobnost premijerke da dobije podršku parlamenta za revidirani sporazum.

Britanska premijerka Tereza Mej poručila je ranije da veruje da može da postigne dogovor o Bregzitu koji će podržati i britanski parlament.

– Pregovori su u ključnom periodu i sada moramo da budemo strpljivi kako bismo obezbedili promene dogovora koje parlament traži i obavili Bregzit na vreme– navela je tom prilikom Mej.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter