Izvor:
18.02.2019 u 08:24
0

USLED ESKALACIJE NAPETOSTI SA INDIJOM: Pakistan povukao ambasadora iz Nju Delhija!

Pakistan je povukao svog ambasadora iz Nju Delhija na konsultacije, usled eskalacije napetosti sa nuklearno naoružanom susednom Indijom, izjavio je danas portparol pakistanskog Ministarstva spoljnih poslova.

Pozvali smo našeg visokog komesara iz Indije na konsultacije. Jutros je napustio Nju Delhi – napisao je portparol Mohamed Fajsal na Tviteru.

Indija je prošle nedelje povukla svog ambasadora iz Pakistana nakon samoubilačkog napada na vojni konvoj u Kašmiru, kada je bombaš-samoubica, za koga je utvrđeno da se zove Adil Dar, starosti izmedu 19 i 21 godine, automobilom u kome se nalazio eksploziv udario u autobus koji je prevozio vojnike.

Zvanični Nju Delhi tvrdi da je Pakistan umešan u taj napad, što Islamabad oštro demantuje.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter