Izvor:
19.02.2019 u 19:54
0

SAD NA UDARU OPASNE OLUJE: „Širom zemlje biće snega, leda, susnežice i poplava a „realan osećaj“ će biti užasan“!

Više od 200 miliona Amerikanaca naći će se na udaru velike oluje, koja će sa sobom doneti obilne snežne i kišne padavine, ali i led koji bi mogao da izazove velike probleme, javlja Ju-Es-Ej tudej.

Zimska oluja Petra pogodiće 39 saveznih američkih država, uključujući sve zemlje istočno od reke Misisipi, dodaje list pozivajući se na prognozu AkjuVedera (AcuWeather).

Meteorolog AkuVedera Eliot Abrams rekao je za Ju-Es-Ej da će širom zemlje biti snega, leda, susnežice i poplava, a da će "realan osećaj" biti "užasan".

Oluja je u ponedeljak donela velike snežne padavine u Arizonu, Kolorado i Novi Meksiko, dok su u utorak susnezica i ledena kiša pogodili delove Arkanzasa.

U upozorenju AkjuVedera navodi se da bi nekoliko centimetara snega moglo da napada u Kanzas Sitiju u Misuariju, Omahi u Nebraski, De Mojnu u Ajovi, kao i u gradovima Mineapolisu i Dulutu u Minesoti.

Posebnu opasnost će, kako se navodi, predstavljati ledene kiše i led u Indijani, Ohaju i Pensilvaniji, kao i na planinama u Zapadnoj Virdžiniiji, Virdžiniji i Severnoj Karolini.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Tids_tweet

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter