Izvor:
24.09.2016 u 22:50
0

NEVEROVATNA PRESUDA SUDA U RIMU: Evo kako su kaznili muškarca (35) zbog seksa sa petnaestogodišnjom prostitutkom!

Sud u Rimu odredio je neobičnu kaznu za klijenta maloletne prostitutke. Odlukom suda dužan je da joj kupi 30 knjiga sa temom ženskog dostojanstva.

Na spisku literature koju ovaj 35-godišnji muškarac mora da kupi 15 godina staroj prostituki nalaze se između ostalih "Dnevnika Ane Frank" i Virdžinija Vulf, ali i dva filma sa sličnom tematikom. Kada joj isporuči literaturu, čeka ga i dvije godine zatvora.

Ovo suđenje kraj je procesa pokrenutog 2013. godine nakon istrage u kojoj je razotkriven lanac prostitucije na periferiji Rima čiji su dio bile i dvije djevojčice od 14 i 15 godina.

Djevojčice su uvučene u svijet prostitucije novcem koji su kao tvrde italijanski mediji pozivajući se na istražitelje, koristile za kupovinu nove odjeće i mobilnih telefona.

Vođa grupe osuđen je na devet godina 2014. godine, sudija je tada izjavio da su djevojčice zanijele vjerujući da mogu lako da zarade novac.

Korijere dela Sera piše da se sudija Paola di Nikola odlučila na ovu mjeru da bi pomogla djevojčici da shvati "da je prava šteta koju je nanijele sebi, štete koju trpi njeno žensko dostojanstvo".

Blic
Foto: Twiter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter