Izvor:
06.03.2019 u 17:05
0

SIRIJA: SDF zarobile 400 boraca Islamske države, još nekoliko stotina džihadista se predalo!

Jedinice milicije Sirijske demokratske snage (SDF), koju deluju pod uz podršku SAD, zarobile su danas 400 boraca Islamske države koji su pokušavali da pobegnu iz poslednje oblasti u istočnoj Siriji koju su držali pod kontrolom, a još nekoliko stotina džihadista se predalo, rekao je jedan od visokih komandanta SDF-a.

Stotine boraca koji su se predali napuštaju područje Baguza, što se odvija u okviru evakuacije ovog područja, a koja uključuje i civilno stanovništvo, ali još nije jasno koliko se ukupno esktremista predalo, rekao je komandant SDF-a, prenosi agencija.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter