Izvor:
18.03.2019 u 12:07
0

HOLANDIJA: Opasnost od terorizma podignuta na najviši nivo!

Holandska policija saopštila je da je najverovatnije jedna osoba stradala u pucnjavi koja se dogodila danas u predgrađu Utrehta, a opasnost od terorizma je podignuta na najviši nivo.

Za sada za ovaj incident niko nije uhapšen, dodaje se da je bezbednost povećana u školama, džamijama i javnom prevozu.

Za sada nema podataka o broju i stanju povređenih.

Svedoci navode da su čuli da je nekoliko puta pucano.

Holandski premijer Mark Rute otkazao je nedeljni koalicioni sastanak zbog situacije u Utrehtu i najavio da će se konsultovati sa timom za krizne situacije i situaciju ocenio kao zabrinjavajuću.

Incident se dogodio u 10.45 po lokalnom vremenu na periferiji Utrehta, a nakon incidenta policija je izašla na lice mesta i blokirala saobraćaj i lokalne ulice.

Policija je preko Tvitera upozorila građane da ne prilaze mestu napada, na skveru 24. oktobar i uspostavila javnu liniju za sva informacije o događaju u Utrehtu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter