Izvor:
18.03.2019 u 14:28
0

NAJNOVIJI DETALJI: U pucnjavi u Utrehtu tri osobe ubijene, devet ranjeno!

Tri osobe su ubijene, a devet je ranjeno u pucnjavi u tramvaju u Utrehtu, saopštio je danas gradonačelnik tog grada u centralnim delovima Holandije, preneli su holandski mediji.

Prethodno je policija objavila da u vezi sa pucnjavom traga za 37-godišnjim muškarcem, rođenim u Turskoj, koji je identifikovan kao Gokemen Tanis, navodi Rojters.

Policija je objavila i fotografiju muškarca sa bradom koji sedi u gradskom prevozu u tamno plavoj majci.

Ovo je prva fotografija osobe za koju se sumnja da je povezana sa pucnjavom.

Policija je upozorila građane da mu ne prilaze, već da kontaktiraju nadležne organe ako ga primete, navodi AP.

Policijska jedinica za borbu protiv terorizma razmatra mogućnost da se radi o terorističkom napadu.

Koordinator antiterorističke jedinice Piter-Jap Albersberg je izjavio da su sada svi napori usmereni na hvatanje napadača. On nije isključio mogućnost da je bilo više napadača.

Albersberg je naveo da se pucnjava odigrala "na više lokacija", prenosi Rojters.

– Još mnogo toga je nejasno u ovom trenutku i lokalne vlasti posvećeno rade kako bi se utvrdile sve činjenice – rekao je on.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter