Izvor:
27.09.2016 u 14:47
0

ŽESTOKA PLJUVAČINA U DEBATI: Tramp i Klintonova razmenili salve uvreda u prvom okršaju! (VIDEO)

Kandidatkinja Demokratske partije za predsednicu SAD Hilari Klinton i njen republikanski rival Donald Tramp razmienili su uvrede i bili bitku oko toga ko će pokazati veći temperament, izdržljivost i rasuđivanje u sinoćnjoj vatrenoj TV debati u kojoj je Tramp često morao da uzmiče, ocjenjuje danas AFP.

Agencija navodi da je, u debati održanoj šest nedelja pred američke predsedničke izbore i s anketama koje pokazuju da su kandidati skoro potpuno izjednačeni. Klintonova je uporno dovodila u pitanje spremnost njenog rivala da bude u Bijeloj kući.

Pred televizijskim auditorijumom za koji se pred početak debate projcenjivalo da bi mogao da broji i 100 miliona gledalaca, Klintonova je magnata iz oblasti nekretnina koji je postao rijaliti zviezda predstavila kao nekoga ko nema veze sa tim šta priča i spreman je da kaže i "lude stvari" kako bi bio izabran.

Tramp je debatu počeo prilično suzdržano, ali kako je "temperatura rasla", i on je počeo da prekida Klintonovu tokom govora i dovodi u pitanje njenu izdržljivost nakon upale pluća.

Tanjug
Foto: Youtoube Printscreen/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter