OPASNA IGRA: Seansa završila SMRĆU klijenta! (Foto)

Austrijska prostitutka osuđena je na dve godine uslovne kazne zatvora nakon što je jedna od njenih BDSM seansi završila smrću klijenta.

Pamela F. pojavila se pred sudom u Beču tvrdeći kako nije imala nameru da ubije muškarca koji je pristao na surovu sado-mazo igru sa njom, i dodala kako je "klijent pristao na sve i preuzeo pun rizik u slučaju posledica".

 
Advokat 29-godišnje prostitutke sudu je rekao kako je Pamela reklamirala svoje usluge na brojnim sajtovima za dominaciju, koji su posebno fokusirani na BDSM (vezivanje, disciplinu, potlačivanje i mazohizam), nudeći usluge poput "treniranja robova" i "davljenja".

Neimenovani muškarac kontaktirao ju je u septembru 2015. zahtevajući da učestvuje u "igri gušenja", i tako iskusi "onesvešćivanje od uzbuđenja", prenosi list "Local".

Muškarac nije bio zadovoljan nakon prve seanse s obzirom da nije uspeo da se onesvesti usled gubitka vazduha, a razlog za to bila je "prostitutkina lepota koja mu je odvlačila pažnju", kako joj je napisao u SMS poruci.

Pamela se ponovo sastala sa klijentom naredne noći u lokalnom hotelu kako bi klijentu ispunila želju. Advokat optužene istakao je da je nesrećni muškarac "u naletu strasti obmotao braon selotejp oko grla i usta, a zatim stavio glavu u omču od pertli".

Pamela je zatim zategla omču, a nesrećni čovek je ostao da visi i koprca se. Po prethodnom dogovoru klijent je od Pamele zahtevao da ga veže i ostavi samog u sobi. Kada mu je posle sat i po vremena poslala SMS da pita da li je sve u redu, odgovora nije bilo, piše "Heute".

Zabrinuta, vratila se u hotel ali je soba bila zaključana. kada je zamolila recepciju da otvore, odgovrili su joj da "ukoliko je mrtav, to će se saznati tek sutra".

Uplašena prostitutka otišla je u policiju i ispričala ceo slučaj, nakon čega su inspektori došli u hotel, otvorili sobu i ustanovili da je čovek mrtav.

Autopsija je pokazala da je uzrok smrti manjak dotoka kiseonika u mozak. Iako je Pameli pretilo 15 godina zatvora, sudija ju je osudio na samo dve godine zatvora.

 

Blic

Foto: Twitter/Escort-Gallery.com

 
Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18.10 Glamur
18:10 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:25 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live