Izvor:
23.03.2019 u 19:31
0

TRAMP: SAD ostaju na oprezu kada je u pitanju Islamska država!

Američki predsednik Donald Tramp poručio je danas da će Sjedinjene Američke Države i dalje biti na oprezu kada je u pitanju mreža ekstremističke Islamske države i upozorio eventualne regrute da će "biti mrtvi" ako se pridruže džihadistima.

Tramp je u saopštenju naveo da je to što je Islamska država izgubila celu svoju teritoriju u Iraku i Siriji dokaz njenog lažnog narativa, a džihadiste nazvao "gubitnicima koji će uvek biti gubitnici".

Predsednik SAD je optužio takozvanu Islamsku državu za brutalne egzekucije, ubijanje žena i dece, eksploataciju dece vojnika, seksualne zloupotrebe, prenosi AP.

Sirijske demokratske snage koje podržavaju SAD, objavile su ranije danas da su oslobodile i poslednje uporište koje su držali džihadisti ID u Siriji.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter