Izvor:
26.03.2019 u 06:39
0

BRAZIL: Sudija naložio da se Temer pusti iz pritvora!

Brazilski sudija Antonio Ivan Atije naredio je juče da se bivši predsednik te zemlje Mišel Temer, koji je uhapšen u četvrtak, pusti iz pritvora.

Sudija je u presudi naveo da ne postoji potreba da se 78-ogodišnji Temer zadrži u pritvoru, jer ne predstavlja rizik po istragu o optužbama za korupciju koje su podnete protiv njega.

Pozivajući se na izvor iz kancelarije državnog tužioca Brazila, da je Temer uhapšen na osnovu optužbi vezanih za navodno uzimanje mita u vezi s nuklearnom elektranom "Angra 3".

Temer je uhapšen u okviru opsežne antikorupcijske istrage poznate kao "Perionica".

On je bio na čelu države od 2016. do 2018. godine, pošto je preuzeo dužnost nakon smenjivanja bivše brazilske predsednica Dilme Rusef.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter