Izvor:
26.03.2019 u 11:03
0

PAO ZBOG 500 EVRA: Navodni egzekutor Islamske Države u Evropi radio za obaveštajnu službu?!

Muškarac iz Sirije Hasan F, osumnjičen za umešanost u više egzekucija u svojoj domovini, uhapšen je u Budimpešti, nakon što je ušao u Evropsku uniju i primio bankovnu pripejd karticu sa uplaćenih 500 evra.

On je, kako bi izbegao pritvor, tvrdio da radi u grčkoj obaveštajnoj službi, i da je zadužen da identifikuje džihadiste koji su stigli u Evropu.

Janos Hajdu, direktor protivterorističkog centra TEK, rekao je da je Hasan izrekao mnogo toga kako bi izbegao pravdu, i da se sve informacije proveravaju sa inostranim partnerima.

Advokat osumnjičenog je izjavio da je njegov klijent primio bankovnu pripejd karticu sa uplaćenih 500 evra koja je jedino validna u Grčkoj.

Pripejd kartica može da služi za plaćanje preko interneta, plaćanje računa ili svakodnevne nabavke, i u principu pruža bezbedniji način plaćanja od gotovine.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter