Izvor:
29.09.2016 u 12:57
0

SNAŽNO OLUJNO NEVREME: Cela DRŽAVA je ostala BEZ STRUJE!

Snažno olujno nevreme sa obilnim padavinama i jakim vetrom i gradom pogodilo je državu Južnu Australiju koja je ostala bez struje.

Udari vetra dostizali su brzinu od 140 kilometara na čaj, padao je grad, oluja je čupala drveće i nosila krovove sa kuća.

Premijer Južne Australije Džej Vedervil rekao je da je ovo bila "neviđena vremenska nepogoda", ali da u njoj niko nije stradao.

U prekidu je i mreže mobilne telefonije, a zbog nestanka struje nisu radile crpne stanice za snabdevanje vodom, javila je mreža Ej-Bi-Si, prenosi portal Indeks.hr.

Vetar je bio tako jak da je čupao električne stubove – rekao je Vedervil novinarima, dodavši da je generatore pogodilo 80.000 udara groma.

Tanjug
Foto: Twitter/9NewsAdel

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter