Izvor:
13.04.2019 u 06:27
0

SIRIJA: Izraelski avioni napali vojne položaje u blizini grada Hame!

Izraelski avioni napali su noćas vojne položaje u blizini grada Hame na severozapadu Sirije, čija su mediji objavili da je sirijska protivvazdušna odbrana presrela i oborila neke od raketa.

Izraelska letelica gađala je "jedan od četiri vojna položaja na području prema gradu Masjafu.

Neprijateljske rakete su presretnute i neke od njih su oborene pre nego što su stigle do mete, pri čemu je oštećeno nekoliko zgrada i ranjena su tri borca.

Od početka građanskog rata u Siriji, lzrael izveo dosta vojnih udara u toj zemlji protiv onoga što su sumnjali da su prebacivanja oružja i snaga Irana i njegovih saveznika iz Hazbolaha, koji podržavaju sirijskog predsednika Bašara al Asada.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/RadioPakistan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter