Izvor:
23.04.2019 u 16:01
0

SUD U PARIZU:Francuske žene u Siriji ne mogu nazad u zemlju!

Najviši francuski upravni sud odbacio je danas zahteve francuskih žena koje se nalaze u Siriji da se vrate u Francusku, tvrdeći da sudija ne može da odluči o tom pitanju s obzirom da ono uključuje pregovore sa stranim vlastima.

Državni savet odbacuje zahteve za repatrijaciju francuskih državljana i njihove dece koji su trenutno i Siriji, naveo je sud u saopštenju, preneo je Rojters.

Zapadne nacije se bore sa tim kako da se nose sa osumnjičenim militantima i njihovim porodicama koji žele da se vrate iz borbenih zona u Iraku i Siriji, kao i onih u pritvoru.

Francuska je u februaru saopštila da za sada neće delovati na poziv američkog predsednika Donalda Trampa da evropski saveznici vrate stotine boraca Islamske države iz Sirije, dodajući da će militantne pojedince vraćati po principu "slučaj po slučaj".

Izvor: Tanjug
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter