Izvor:
26.04.2019 u 14:26
0

TAJNA OBAVEŠTAJNA SLUŽBA NA DRUŠTVENOJ MREŽI: CIA otvorila profil na Instagramu! (FOTO)

Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) otvorila je profil na duštvenoj mreži Instagram.

Profil je otvoren i verifikovan u četvrtak, a prva fotografija objavljena na profilu prikazuje radni sto jednog od zaposlenih na kome se vide perika, sat, pečat, papiri i knjige.

Za samo 24 časa CIA ima 26.400 pratilaca, ali ona još nikoga ne prati na ovoj društvenoj mreži.

Osim na Instagramu, CIA ima profile i na Tviteru i Fejsbuku.

Sajt Verdž (The Verge) podseća da je direktorka CIA Ðina Haspel prošle nedelje rekla da agencija namerava da gradi svoje prisustvo na Instagramu.

Portparolka CIA Čelzi Robinson izjavila je da je priključivanje Instagramu još jedan način na koji se dele priče i regrutuju mladi talentovani Amerikanci da rade za agenciju.

– Ovaj profil će omogućiti uvid u agenciju, ali ne možemo obećati selfije s tajnih lokacija. Radujemo se što ćemo rasplamsati radoznalost korisnika Instagrama i globalnoj misiji CIA – izjavila je Robinson.

Izvor: Tanjug
Foto. Instagram/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter