BRITNASKI EMISIJA SUSPENDOVANA SA TELEVIZIJE: Džeremi Kajl Šou prikazao epizodu sa pokojnikom!

 

Britanska emisija zabavnog karaktera ITV televizije  "Džeremi Kajl Šou" suspendovana je zbog prikazivanja emisije u kojoj je gost, vrlo brzo nakon snimanja, preminuo zbog nepoznatih okolnosti.

Učenik je preminuo nedelju dana nakon pojavljivanja u programa, a televizija ITV je izjavila nije bila upoznata sa tim slučajem.

Spiker poznate radio emisije je izjavio da su svi ostali šokirani kada su čuli vest o smrti učesnika u ovom programu, čiji su roditelji i prijatelij bili u glavnoj ulozi zajedno sa njim, a koji su imali priliku da pogledaju epizodu u kojoj glavni akter više nije bio živ.

- ITV neće prikazivati epozide u kojima se pojavljuju - izjavil su. S obzirom na ozbiljnost događaja , ITV je takođe odlučila da obustavi prikazivanje obe nasnimljene epizode , kako bi sebi kupili vremena da pregledaju ostatak materijala. 

Porodična emisija koncipirana kao "talk-show"  koja članove ispituje o odnosima, snimljena je i emitovana još 2005. POznata je po žučnoj raspravi voditelja sa učesnicima ali i samih takmičara.

 

 

Happytv.rs
Foto: Youtube/printscreen 

 

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:05  Čađava mehana
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00 U provod sa Parovima
21:00  Čađava mehana
23:00  Novajlije izbacivanje