Izvor:
24.05.2019 u 10:20
0

TEREZA MEJ U SUZAMA NAPUSTILA GOVORNICU: Napušta funkciju 7. juna!

Britanska premijerka objavila je da napušta funkciju 7. juna. O tome je, kako je saopšteno, obavestila i britansku kraljicu.

Ona je rekla da duboko žali jer nije uspela da izvede zemlju iz EU. Mejova je izjavila da taj posao ostaje njenom nasledniku, koji će morati da nađe konsenzus u parlamentu.

"To je moguće samo ako sve strane žele kompromis", rekla je Tereza Mej. Ona je dodala i da je ponosna na napredak ostvaren u poslednje tri godine.

Ipak, u jednom trenutku, tokom vanrednog obraćanja medijima, britanskoj premijerki zadrhtao je glas, a na kraju nije izdržala i rasplakala se, napuštajući govornicu ispred kabineta u čuvenoj Dauning ulici broj 10.

Izvor: B92
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter