Izvor:
24.05.2019 u 12:22
0

ALEKSIS CIPRAS: Izbori za Evropski parlament su glasanje za poverenje u politiku!

Grčki premijer Alekis Cipras izjavio je danas da su izbori za Evropski parlament glasanje i o poverenju u njegovu politiku.

Cipras je rekao da vidi izbore koji će biti održani u nedelju kao glasanje o poverenju njegovom planu o politici štednje u 2019. i 2020. godini.

Na pitanje da li razmišlja o vanrednim izborima u junu i da li to zavisi od rezultata glasanja o izborima za Evropski parlament, Cipras je rekao da u nedelju ljudi možda neće glasati za vladu, ali hoće o politici koja će vladati u zemlji narednih godina.

Ako se ove mere odbace, sve (perspektive) su otvorene – rekao je Cipras ne iznoseći detalje.

Svaki procenat poraza za partiju Siriza … bi otvorio diskusiju za koju ne mogu da predvidim kako bi se završila. Mi bismo ušli u avanturu – rekao je grčki premijer.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter (Aleksis Cipras)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter