Izvor:
16.06.2019 u 11:49
0

HANT: Skoro sigurano da Iran stoji iza napada na naftne tankere u Omanskom zalivu!

Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Džeremi Hant izjavio je danas da je "skoro siguran" da Iran stoji iza napada na naftne tankere u Omanskom zalivu, navodeći da London ne veruje da je iko drugi to mogao da učini.

Iranska poluzvanična agencija ISNA je juče objavila da je zvanični Teheran pozvao britanskog ambasadora u iransko Ministarstvo spoljnih poslova nakon što su britanske vlasti optužile Iran za te napade.

Hant je komentarisao ove događaje tokom gostovanja u emisiji Endrjua Mara na "Bi-Bi-Siju".

Mi smo obavili našu obaveštajnu procenu i izraz koji smo koristili je ''skoro sigurno''…Ne verujemo da je iko drugi to mogao da učini. Pozivamo sve strane na deeskalaciju – poručio je Hant.

Izvor: Tanjug
Foto: Džeremi Hant/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter