Izvor:
17.06.2019 u 12:28
0

TAJLAND: Uhapšen muškarac koji se predstavljao kao Džordž Kluni!

Italijan Frančesko Galdeli optužen da se predstavljao kao Džordž Kluni kako bi promovisao određeni brend odeće uhapšen je sa suprugom Vanjom Gofi na Tajlandu nakon više godina bežanja.

Galdeli (58) i Gofi (45) nalazili su se na Interpolovoj crvenoj poternici od 2013. godine.

Američki glumac ih je tužio, a na suđenju u Italiji 2010. godine, svedočio je protiv njih i rekao da su lažno koristili njegovo ime kako bi reklamirali modni biznis.

Oni su, takođe, optuženi za niz drugih prevara u Italiji.

Par je pobegao iz svoje zemlje kako bi izbegao hapšenje, a nakon zloglasnih pljački američkih banaka nazvali su ih italijanski Boni i Klajd.

Oni su živeli na Tajlandu od onlajn prodaje lažnih Roleks satova.

Tajlandska divizija za borbu protiv kriminala saopštila je da je Frančesco Galdeli uhapšen u subotu u blizini grada Pataje zbog sumnje da je nezakonito boravio u zemlji.

Vanja Gofi je uhapšena zbog sumnje da je prekoračila svoju vizu.

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/people

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter