Izvor:
16.10.2016 u 02:21
0

TERORISTIČKI NAPAD U PRESTONICICI: Na sahrani poginulo najmanje 35 ljudi!

U samoubilačkom napadu na jednu sahranu u Bagdadu ubijeno je najmanje 35 osoba, a više od 60 je ranjeno, saopštili su irački zvaničnici novi bilans žrtava.

Islamska država preuzela je odgovornost za napad, prenela je agencija Amak, bliska toj ekstremističkoj organizaciji.

Bombaš samoubica je aktivirao svoj pojas s eksplozivom u kvartu Šaab u severnom delu glavnog grada Iraka, naveli su zvaničnici koji su zatražili da ne budu imenovani.

Napad se dogodio u vreme kada se iračke bezbednosne snage spremaju za operaciju da povrate severni grad Mosul od Islamske države. Očekuje se da će u operaciji Mosul učestvovati 30.000 vojnika, kao i da će biti najsloženija operacija iračke vojske do sada.

B92
Foto:You Tube Printscreen/CCTV News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter