Izvor:
16.10.2016 u 20:43
0

PAMELA ANDERSON POSETILA ASANŽA: Brine za njegovo zdravlje, a nada se…

Bivša Plejbojeva "zečica" Pamela Anderson danas je, nakon posete osnivaču sajta Vikiliks Džulijanu Asanžu u ekvadorskoj ambasadi u Londonu, izrazila strahovanje za Asanžovo zdravlje.

Kako prenosi "Dejli telegraf", bivša zvezda TV serije "Čuvari plaže" je kazala da se Asanž "drži veoma dobro", ali je izrazila zabrinutost za njega i njegovu porodicu.

– Stvarno verujem u njega i mislim da je dobra osoba i zabrinuta sam za zdravlje njega, njegoe porodice i samo se nadam nekom čudu da on bude oslobođen – rekla je Andersonova.

Britanski list podseća da osnivač sajta, koji je australijski državljanin, živi već više od četiri godine u ambasadi Ekvadora, zemlje koja mu je dodelila politički azil.

On bi trebalo da bude saslušan u Švedskoj po optužbama seksualne prirode, koje on negira. Asanž veruje da će, ukoliko ode u Švedsku, biti izručen SAD i biti tamo saslušan zbog aktivnosti vezanih za Vikiliks.

Andersonova je uslikana kako ulazi u ekvadorsku ambasadu koja se nalazi u centru Londona noseći mu hranu u papirnim kesama iz prodavnice sendviča "Pretamanže".

– Donela sam mu lep veganski ručak i neke veganske grickalice. On kaže da ga mučim donoseći mu veganski hranu – rekla je 49-godišnja aktivistkinja za prava životinja.

Tanjug
Foto: Twitter/JoeJun4

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter