Izvor:
14.08.2019 u 15:12
0

KOPENHAGEN: Danska vlada razmatra jačanje kontrole na granici sa Švedskom!

Danska vlada razmatra jačanje kontrole na granici sa Švedskom nakon što su dvojica Šveđana optužena da su izvela bombaški napad na vladinu agenciju u Kopenhagenu, izjavio je danas danski premijer Mete Frederiksen.

– Razmotrićemo mogućnost da zaštitimo našu granicu sa Švedskom na bolji i pametniji način", izjavio je nedavno imenovan premijer Mete Frederiksen novinarima na konferenciji za štamp – rečeno.

Ranije danas danska policija saopštila je da je uhapsila 22-godišnjeg Šveđanina i raspisala međunarodnu poternicu za drugim Šveđaninom starim 23 godine.

Sumnja se da obojica stoje iza eksplozije ispred Kancelarije danske poreske agencije u Kopenhagenu izvedene prošle nedelje, u kojoj je povređena jedna osoba.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter