Izvor:
17.08.2019 u 10:01
0

TEHNIČKI PROBLEMI SA CARINSKIM SISTEMOM NA AERODROMU: Zadržani putnici!

Nekoliko američkih aerodroma imalo je tehničke probleme sa carinskim sistemom zbog čega su zadržani putnici.

Američke vlasti saopštile su da su računari polako ponovo operativni nakon što je prekid funkcionisanja u zemlji izazvao odlaganja međunarodnih letova.

Predstavnici aerodroma u Los Anđelesu napisali su na Tviter nalogu da se njegovi sistemi polako vraćaju u normalu i da prekid nije imao "značajnih uticaja na letove".

Američka carinska i granična patrola (CBP) ranije je saopštila da će koristiti "alternativne procedure" dok se ne reši neobjašnjiv problem.

Agencija je kasnije napisala na svom Titer nalogu da se sistemi koji su pogođeni vraćaju u funkciju i da je počeo proces obrade putnika.

Navela je i da nema naznaka da je poremećaj bio čin nečije zle namere.

Problemi sa carinskom kontrolom dogodili su se osim u Anđelesu i u Sietlu, Filadelfiji, San Francisku, Hjustonu, Čikagu, njujorkškom aerodromu Džon F. Kenedi i aerodromu Dales u Vašingtonu.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/jacobvvz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter