Izvor:
20.08.2019 u 09:34
0

ERDOGANOVA POSETA ODLOŽENA: Ništa od svečanog otvaranja autoputa! (FOTO)

Poseta turskog predsednika Redžepa Tajip Erdogana Srbiji, najavljena za 29. avgust, odložena je, saznaje se u ambasadi Turske u Beogradu.

Turski predsednik neće doći u Srbiju tokom avgusta i septembra zbog "usaglašavanja termina", rečeno je u ambasadi Turske.

Bilo je najavljeno da će tokom Erdoganove posete predsednik Aleksandar Vučić i šef turske države svečano ozvaničiti početak radova na izgradnji autoputa Beograd-Sarajevo, koji bi trebalo da gradi turska kompanija "Tašjapi".

Predsednik Aleksandar Vučić potvrdio je pre dva dana na otvaranju auto-puta "Miloš Veliki" da će turski predsednik Redžep Tajip Erdogan doći u posetu Srbiji, ali nije precizirao datum.

Na pitanje da li je tačno da će on i Erdogan prisustvovati zajedno početku radova na auto-putu Beograd-Sarajevo, Vučić je odgovorio: "Bilo bi logično. Doće će, biće u redu to".

U razgovoru sa novinarima Vučić je rekao da će to biti dobra, prijateljska poseta i da je Erdogan iskren prijatelj.

– Hvala mu što dolazi u Srbiju i srećni smo kad možemo da ga ugostimo. Verujem da mnogo toga zajedno u budućnosti možemo da uradimo – rekao je Vučić i izrazio zahvalnost turskim investitorima u Srbiji i nadu da će ih biti još više.

Izvor: Kurir
Foto: Twiter/CNN International‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter