Izvor:
23.10.2016 u 13:06
0

VELIKA TRAGEDIJA: Provalnici UBILI DVOJE DECE dok su pljačkali kuću!

Policija Džordžije pokrenula je istragu oko provale u kojoj su devojčica (11) i dečak (15), brat i sestra, ubijeni, a koja se dogodila danas u jutarnjim časovima po lokalnom vremenu, javlja AP.

Još nekoliko dece starosti oko šest godina bilo je u kući kada se dogodilo ubistvo. Oni nisu povređeni, prenosi televizijska stanica "WBT".

Policijski zvaničnici su naveli da se čini kao da su na toj lokaciji živele dve porodice, ali roditelji nisu bili prisutni kada se dogodila pucnjava.

Šef policije Okruga Klejton, Majkl Redžister, opisao je događaj kao tragičan i besmislen. On je rekao da u ovom momentu nema osumnjičenih za zločin, ali da postoji nekoliko dojava koje ispituju, javlja AP.

Blic.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter