Izvor:
15.09.2019 u 20:22
0

BUKTE NAFTNA POLJA: Princ Muhamed spreman za osvetu!

Donald Tramp je spreman da pomogne.

Saudijski prestolonaslednik Muhamed bin Salman rekao je američkom predsedniku Donaldu Trampu da je kraljevstvo "spremno i sposobno" da odgovori na najnovije napade na njihova naftna postrojenja, za koje su odgovornost preuzeli Huti pobunjenici u Jemenu, preneli su državni mediji.

Kraljevina je spremna i u mogućnosti da se suoči i izbori s terorističkom agresijom – rekao je Trampu Bin Salman u telefonskom razgovoru u subotu, prenosi Saudijska novinska agencija.

Prema saopštenju ambasade Saudijske Arabije u Vašingtonu, Tramp je rekao Bin Salmanu da su Sjedinjene Države spremne na saradnju s kraljevstvom kako bi zaštitile njegovu bezbednost posle napada dronovima. U telefonskom razgovoru Tramp je takođe rekao prestolonasledniku da napadi nanose štetu Sjedinjenim Državama i globalnim ekonomijama.

Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/Middle East Eye

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter