Izvor:
30.09.2019 u 15:20
0

UN: Svet čeka poruke Avganistana i Severne Koreje!

Predstavnici Avganistana i Severne Koreje trebalo bi da se danas obrate Generalnoj skupštini UN u trenutku koji su veoma važni za obe zemlje.

Avganistanci čekaju rezultate predsedničkih izbora koji su održani u subotu, ali i da vide šta sledi posle nedavnog kolapsa mirovnih pregovora izmedu SAD i talibanskih ekstremista.

S druge strane, za Severnu Koreju dva samita sa Sjedinjenim Državama nisu donela konačan plan za okončanje nuklearnog programa Pjongjanga i ukidanja američkih sankcija koje su uvedene zbog toga.

Pjongjang je optužio SAD da nije ispunio obećanja sa samita, ali porucio da polaže nadu u "mudre i smele odluke predsednika Donalda Trampa".

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/newyorkcityinfo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter