Izvor:
13.10.2019 u 19:57
0

DEMONSTRACIJE MIRNO POČELE, ALI SU SE ZAVRŠILE INCIDENTOM: Osamnaestogodišnjak zadobio teške povrede glave!

Današnji protest Kurda u Salcburgu protiv vojne ofanzive turske vojske u Siriji završen je uz više povređenih i više prekršajnih prijava.

Oko 600 osoba protestovalo je protiv vojne akcije turske vojske usmerene na Kurde.

Demonstracije su počele mirno, ali su završene incidentom.

Naime, jednog 25-ogodišnjeg Austrijanca i jednog 33-ogodišnjeg Turčina napala su palicama za sada nepoznata lica.

Oni su napadnuti jer su se se protivili demonstracijama, dok su se na drugo mestu, tamo kuda se kretala povorka, demonstranti posvađali sa mladim Turcima.

U tom je sukobu jedan 18-ogodišnji Turčin zadobio povrede u predelu glave.

Sukob i na trećem punktu, na trasi kretanja povorke, a policija je morala ponovo da interveniše, ovog puta jer su se potukla dva sirijska državljaina sa jednim Austrijancem.

Policija je podnela više prekršajnih prijava protiv učesnika demonstracija, ali i protiv lica koja su ih provocirala tokom šetnje gradom.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter