Izvor:
14.10.2019 u 07:19
0

ROHANI NE OKLEVA: „Odgovorićemo na napad na iranski tanker“

Teheran — Iranski predsednik Hasan Rohani izjavio je da bi bila "velika greška" reći da Teheran neće odgovoriti na misteriozni napad na iranski tanker.

Napad se dogodio u Crvenom moru kod obale Saudijske Arabije pre nekoliko dana.

Rohani je u Teheranu, na zajedničkoj konferenciji za novinare sa pakistanskim premijerom Imranom Kanom, rekao da Iran još uvek istražuje taj incident, kao i da ima odredjene dokaze o tome ko stoji iza napada, ne iznoseći druge detalje.

Kako javlja Asošijejted pres, pakistanski premijer Kan je istakao da se njegova zemlja protivi bilo kakvom ratu između Saudijske Arabije i Irana.

Kan, koji pokušava da bude posrednik u smanjivanju tenzija između Teherana i saveznika SAD Rijada, razgovarao je u nedelju u Teheranu sa iranskim zvaničnicima.

On će kasnije tokom nedelje posetiti i Saudijsku Arabiju, dodaje AP.

B92
Foto: Twitter/IrnaEnglish

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter