Izvor:
07.11.2019 u 21:47
0

PODRŠKA IZ RUSIJE: Zaharova ima isto mišljenje kao Makron!

Izjava predsednika Francuske o moždanoj smrti NATO odražava istinu, napisala je na Fejsbuku portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

– Koliko je to tačno. Izjava odražava istinu. To je jasna definicija trenutne situacije NATO– navela je Zaharova.

– Šta tačno Evropa može da uradi za kontrolu svoje sudbine? U 20. veku imala je dva rata, u 19. veku i pre toga beskonačni broj lokalnih ratova, kao i aktivnosti na širenju ideja uz pomoć koplja i mača- dodala je ona.

Procesi koji su nastali nakon potpisivanja 14 tačaka Vudra Vilsona, koji su evoluirali tokom Drugog svetskog rata i razvili se u ekonomsku i političku integraciju Evrope, pomogli su da se izađe na kraj sa glavnim zadacima da se zaustave beskonačne evropske podele, navela je Zahrova.

– Oni su, takođe, doveli i do krize identiteta i razvoja- zaključila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/maria zakharova

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter