Izvor:
10.11.2019 u 19:36
0

BEZ MILOSTI NA KORUPCIJU, TERORIZAM I EKTREMIZAM: Putin najavio žestoku borbu sa kriminalom! (FOTO)

Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je danas pripadnicima policije da ne treba da imaju milosti kada je u pitanju borba protiv korupcije i ostalih zločina, kao i protiv terorizma, ekstremizma i pokušaja podele ruskog društva, saopštila je ruska policija.

Putin je na svečanosti povodom Dana policije rekao da danas svaki zaposleni u agencijama Ministarstva unutrašnjih poslova mora da ispunjava najviše standarde.

– Vaša dužnost je da se borite protiv terorizma i ekstremizma, i protiv pokušaja da se poseje mržnja i da se podeli naše multietničko društvo u kojem imamo pripadnike više vera – rekao je Putin na svečanosti, navodi se u saopštenju.

Putin je naglasio da je zato od vitalnog značaja da se nikada ne prestane sa preventivnim radom, i iskrenim i otvorenim dijalogom sa predstavnicima civilnog društva i verskih zajednica.

Ruski predsednik je pozvao sve pripadnike policije da, kada je reč o borbi sa korupcijom, organizovanim kriminalom i trgovinom droge, budu "odlučni i bez kompromisa".

Izvor: Tanjug
Foto:
Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter