Izvor:
11.11.2019 u 09:52
0

HONKONG KAO RATNA ZONA: Policija ranila demonstranta, spalio se učesnik protesta! (FOTO)

Jedan mladić je ranjen kada je policija u Hongkongu pucala na demonstrante tokom nove blokade metroa i puteva u tom gradu, prenose lokalni mediji. Nešto kasnije, jedan muškarac je zapaljen, a u bolnicu je primljen kritičnom stanju.

Objavljen je video snimak na kojem se vidi policajac kako hvata za gušu jednog demonstranta, a zatim puca u drugog koji je prilazio, prenosi AP.

Kako je saopštila policija, ranjeni mladić je prevezen u bolnicu gde je operisan. Bolnički izvori navode da je reč o teško ranjenom 21-godišnjem mladiću. Policija je u Hongkongu prvi put upotrebila bojevu municiju tokom protesta u avgustu kad su ranjena dvojica tinejdžera.

I snimak o muškarcu koji je zapaljen, takođe, je objavljen. Na njemu se vidi kako se raspravlja sa grupom mladih ljudi, pre nego što ga je neko polio zapaljivom tečnošću i zapalio, prenosi AP. Kako prenose mediji, neidentifikovan i nenaoružan čovek je uzvikivao "Vi niste Kinezi" pre nego što su ga zapalili.

Demonstranti su ponovo podigli barikade na više lokacija u gradu izazivajući nove eskalacije nasilja dok antivladini protesti ulaze u šesti mesec.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Ray Chan/ twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter