Izvor:
11.11.2019 u 15:41
0

KOZA NOSTRA UPLAŠILA I BERLUSKOLIJA Eks premijer ćutao u sudnici na Siciliji!

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni odbio je da svedoči na suđenju dugogodišnjem saradniku. Njegov saradnik osumnjičen je da je pokušao da bude most između mafijaša i političara.

Berluskoni je pred sudom u Palermu na Siciliji kazao da su mu advokati savetovali da ne odgovara na pitanja, a odbio je i da se slika ili snima dok stoji pred sudijom.

Tužilaštvo tvrdi da je sicilijanska Koza Nostra pokušala da se približi političarima u nastojanju da dobije manje kazne za mafijaše.

Bliskog Berluskonijevog saradnika i bivšeg senatora za vreme njegove vlade Marčela Del Utrija niži sud je osudio u slučaju u kom se pominjala saradnja Koza nostre i državnih institucija nakon tragičnih bombaških napada u Firenci, Rimu i Milanu 1993. godine.

Izvor: B92
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter