Izvor:
10.11.2016 u 01:16
0

Žestok napad: Poginula tri pripadnika bezbednosnih snaga i jedan civil, dvoje ljudi ranjeno!

Tri pripadnika turskih bezbednosnih snaga i civil poginuli su danas u napadu za koji vlasti okrivljuju pripadnike Radničke partije Kurdistana (PKK), javili su lokalni mediji.

Turska medijska kuća "Si-En-En Turk" javlja da su militanti otvorili vatru na vozilo sa pripadnicima bezbednosnih snaga u provinciji Van na istoku Turske.

U napadu su ranjene dve osobe.

Prema pojedinim podacima, od neuspelog dogovora o prekidu vatre prošle godine između PKK i Ankare poginulo je najmanje 2.000 ljudi.

Turska je pojačala mere protiv kurdskih političara i uhapsila je deset poslanika iz Narodne demokratske partije i sa funkcija su uklonjeni izabrani gradonačelnici u više desetina opština na jugoistoku te zemlje.

Srna
Foto: Twitter/ sputnikInt

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter