Izvor:
11.11.2016 u 03:14
0

Rusija sprečila krvave napade: Ukrajinski teroristi uhapšeni na Krimu!

Diverziono-teroristička grupa Ministarstva odbrane Ukrajine, koja je pripremala napad na vojne objekte na Krimu, pritvorena je u Sevastopolju, saopštila je Federalna služba bezbednosti (FSB) Rusije.

Federalna služba bezbednosti 9. novembra u gradu Sevastopolju privela je članove diverziono-terorističke grupe Glavne uprave obaveštajne službe Ministarstva odbrane Ukrajine, koji su planirali da izvrše diverziju na objektima vojne infrastrukture i snabdevanja poluostrva Krim“, navodi se u saopštenju.

Privredenima su zaplenjene eksplozivne naprave velike snage, oružje i municija, posebna sredstva veze, kao i mape — šeme objekata diverzije, naveli su u FSB. U avgustu je FSB takođe izvestila o sprečavanju niza terorističkih napada na Krimu koji su pripremali pripadnici Glavne uprave obaveštajne službe ukrajinskog Ministarstva odbrane. Prema podacima FBS, diverzanti su nameravali da „destabilizuju situaciju u regionu pre i tokom izbora“.

Sputnjik
Foto: Facebook/hindustantimes

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter