Izvor:
12.11.2016 u 16:44
0

Haos u Americi: Jedna osoba upucana na protestu protiv Donalda Trampa! (foto)

Svetski mediji javljaju da je jedna osoba teško ranjena u pucnjavi koja se dogodila na Morison mostu u Portladnu, tokom protesta protiv dolaska na vlast Donlda Trampa!

Informacije stižu sa različitih strana, uglavnom društvenih mreža pa se trenutno ne može sa sigurnošću utvrditi stepen povrede. Neki mediji su čak objavili da je osoba podlegla povredama, ali policija Portlanda nije to potvrdila već je izdala saopštenje sa fotografijom potencijalnog počinitelja krivičnog dela, uz naredbu svim građanima da napuste skup.

Raznorazne verzije događaja kruže Internetom, pa je panika opšta u svim delovima Portlanda. Očekuje se da u toku dana stigne još jedno saopštenje koje će koliko-toliko umiriti građane.

Hicima iz vatrenog oružja povređena je jedna osoba, a za sada nema ostalih ranjenih.

Russia Today
Foto: Twitter / RT

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter