Izvor:
16.11.2016 u 00:54
0

Tako to rade Japanci: Sećate li se ogromne rupe po sred ulice? Više je nema! (foto)

Deo puta u centru japanskog grada Fukuoke ponovo je otvoren za saobraćaj, jer su vredni Japanci već sanirali gigantsku rupu koja se pre nekoliko dana otvorila na raskrsnici. U tipičnom primeru japanske efikasnosti, radnici su radili bez prestanka i zatvorili ogromnu rupu za samo nekoliko dana.

Gradonačelnik Fukuoke Soićiro Takašima kaže da je taj deo puta sada 30 puta jači nego ranije i da panel stručnjaka i dalje radi na utvrđivanju uzroka otvaranja rupe.

Lokalni mediji izveštavaju da je rupa bila široka 30 metara, dugačka 27 i duboka 15 metara i da su je najverovatnije izazvali radovi na iskopavanju metro-stanice u blizini.

Radnici su za nekoliko dana napunili rupu sa 6.200 kubnih metara peska i cementa, baš kao što su brzo sanirali posledice katastrofe koja je zadesila Japan nakon zemljotresa u martu 2011.

B92
Foto: AP

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter