Izvor:
27.11.2016 u 17:05
0

JEZIV ZLOČIN: UBIO devojku na SPAVANJU, pa HLADNOKRVNO TVITOVAO koliko je voli i koliko mu nedostaje!

Osamnaestogodišnjak osumnjičen da je ubio dve godine mlađu devojku.

Student Koledža u Merivilu i fudbaler školskog tima Vilijam Rajli Gol (18) optužen je da je posle raskida ubio devojku Ema Voker (16).

Nesrećna devoja pronađena je mrtva u svojoj kući u Noksivilu. Osumnjičeni za brutalno ubistvo je na društvenoj mrži Tviter nakon zločina ostavio nekoliko poruka u kojima izražava "veliku ljubav prema nastradaloj".

Sumnja se da je fudbaler školskog tima pucao u navijačicu u ponedeljak ujutro dok je spavala. Prema rečima tetke ubijene devojke mladić nije mogao da se pomiri s činjenicom da više nisu zajedno.

Prema pisanju medija, Gol i ubijena išli su u istu školu. Takođe, mediji prenose da je neposredno pre hapšenja Gol je na Tviteru izrazio duboku ljubav prema žrtvi i prisetio se njihovih zajedničkih razgovora o budućnosti i planiranju porodice.

Pomisao da nijednu zajedničku uspomenu, nijedan izuzetan trenutak koji smo podelili više ne možemo da oživimo… Volim te Ema Džejn Voker”, napisao je Gol.

“Tvoja porodica, ja i zajednica osećamo neopisivi bol. Još ne mogu da shvatim da više nikad nećemo da se držimo za ruke, ljubimo i grlimo. Nikada neću zaboraviti trenutke kada smo razgovarali o budućnosti, o tome kakvog bismo psa imali i kako bi nam porodica izgledala. Nikada neću zaboraviti kako smo zajedno sedeli na kauču, pravili kokice, smejali se i grlili se”.

“To si lepa, divna, duhovita, strastvena, brižna… Ti si mi najbolji prijatelj. Ne postoji osoba na svetu koja može da utiče na mene više od tebe. Užasno mi nedostaješ”, samo je jedan od mnogobrojnih postova osumnjičenog mladića-

“Sama svest o tome da imaš nekog ko te toliko voli daje ti nadu za život u budućnosti, a sve to možeš u trenutku da izgubiš”.

Golovi profili na društvenim mrežama puni su fotografija zaljubljenog para i njegovih opisa ubijene devojke.

Dok se u školi održavala komemoracija Emi Voker, kojoj su prisustvovali njena porodica i prijatelji, Gol je tvitovao: “Volim te Ema, prerano je da budem s tobom. Znam da ti znaš da umirem od želje za tim, ali shvati da ne mogu. Volim te”.

Mladić se nalazi u zatvoru u Okrugu Noks, a može da bude oslobođen uz kauciju od 750.000 dolara. U narednih nekoliko dana odgovaraće pred sudom za ubistvo prvog stepena.

Izvor: BKTVNews
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter