Izvor:
04.12.2016 u 01:01
0

BEZBEDNJACI UBILI ISLAMISTU: Hteo da se RAZNESE u tržnom centru!

Bezbednosne službe Azerbejdžana ubile su islamistu za kojeg se veruje da je bio povezan s Al Kaidom.

On je planirao da izvede samoubilački bombaški napad u najvećem tržnom centru u prestonici Bakuu.

To je saopštila azerbejdžanska Agencija za nacionalnu bezbednost koje je navela da je muškarac "ubijen ispred šoping centra 'Bima' u Bakuu kada je pokušao da detonira pojas s eksplozivom nakon što su policajci pokušali da ga uhapse", prenosi AFP.

Navodi se da je ubijeni identifikovan kao Džami Emin (38) i da su vlasti tragale za njim nakon što su obaveštajne službe primile informacije da sprema terorističke napade u Azerbejdžanu.

AFP navodi da je Emin prethodno odslužio devetogodišnju zatvorsku kaznu zbog "učesća u osujećenoj terorističkoj zaveri 2007" čije su mete bile američka i britanska ambasada u Bakuu. Iz zatvora je oslobođen početkom ove godine.

Tanjug
Foto: Twitter/YahooNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter