Izvor:
15.12.2016 u 19:58
0

Alep nekad i sad: Potresne fotografije koje svedoče o strahotama užasnog rata! (FOTO GALERIJA)

Svedoci smo kako surovi ratovi uništavaju različite države i regione širom planete. Svakako da nam, pri pominjanju ratnih sukoba, Sirija i bliskoistočna regija prve padaju na um. Pre izbijanja tzv. Arapskog proleća i krvavog sukoba, Sirija je bila relativno mirna i prosperitetna zemlja. Rat nikako da prestane, evo već šestu godinu zaredom, a čini se da su svi umorni od njega i da jedva čekaju da se što pre završo kako bi se vratili normalnom životu, ukoliko to ikada bude moguće.

Slika prečesto govori i mnogo više od hiljadu reči, pa tako i potresne fotografije Sirije nekad i sad. Posebno su upečatljive slike najvećeg sirijskog grada, Alepa, u kome su se do skoro vodile najžešće bitke. Pogledajte potresnu foto- galeriju sirijskog Staljingrada, koja svedoči o strahotama i destruktivnosti rata.

HappyTv.rs
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter