Izvor:
22.12.2016 u 22:50
0

Bela kuća dobija pojačanje: Tramp izabrao novu savetnicu!

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp izabrao je šeficu svoje predizborne kampanje Kelien Konvej za savetnicu u Beloj kući.

Konvej je bila treći šef Trampove kampanje i odaju joj se priznanja za njegovu pobedu u novembru, posle čega je bila savetnica u timu za preuzimanje Bele kuće.

Ona je ranije rekla da planira da se s porodicom preseli u Vašington gde bi trebalo da radi za Tramp, bilo u okviru administracije ili izvan nje.

Trampov tranzicioni tim je saopštio da će Konvej "sarađivati s visokim rukovodstvom" u Beloj kući da "efikasno prenosi poruke i izvršava zakonodavne prioritete i postupke administracije".

Tanjug
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter