Izvor:
23.12.2016 u 15:33
0

Nemci u panici: Uhapšena braća sa Kosova, planirali napad u TRŽNOM CENTRU!

Dva brata, rođena na Kosovu, uhapšena su u Nemačkoj zbog sumnje da su planirali napad na šoping centar u Oberhauzenu, saopštila je danas policija. Osumnjičena braća, koja imaju 28 i 31 godinu, uhapšena su u Dizburgu na osnovu informacija bezbednosnih snaga, navodi se u policijskom saopštenju.

Policija navodi da su oni uhapšeni nešto posle ponoći, prenosi agencija AP. Vlasti sumnjaju da su braća planirala da izvrše napad na tržni centar "Centro", a sada se utvrđuje da li je još neko bio u to umešan. Policija je objavila i da je pojačala bezbednost oko tog tržnog centra i obližnjeg božićnjeg vašara posle sinoćnje dojave "bezbednosnih izvora". "Centro" je jedan od najvećih tržnih centara u Nemačkoj koji sadrži više od 250 prodavnica.

Otvoren je pre 20 godina na mestu bivše čeličane. Zasad nije poznato da li su uhapšena braća povezana sa nedavnim napadom na božićnem vašaru u Berlinu, u kom je 12 ljudi ubijeno, prenosi Rojters.

Za taj napad osumnjičen je Tunišanin Anis Amri (24), čiji su otisci prstiju pronađeni u kamionu kojim je izvršio napad. Policija za njim i dalje traga.

Tanjug
Twitter/RT_com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter