Izvor:
24.12.2016 u 14:40
0

LJUBAV kao iz filma: UMRLI u bolničkom krevetu, ruku pod ruku, nakon 64 godine BRAKA!

Ljubavna bajka u Tenesiju. Dolores Vinsted (83) i njen suprug Trent Vinsted (88) u bili su u braku 64 godine. Poslednje dane proveli su u zajedničkoj bolničkoj sobi, a naš svet su napustili držeći se za ruke.

Dolores i Trent Vinsted preminuli su 9. decembra u bolnici "Zapadna bolnica Sveti Tomas" u Nešvilu.

Nekoliko dana pre nego što je par preminuo, Dolores koja je bila zdrava, netremice je stajala pored bolničkog kreveta svog supruga kome su otkazali bubrezi.

Dijaliza je počela da slabi njegovo srce, pa je prebačen na intenzivnu negu, dok je Dolores, sa njihovo dvoje dece, bespomoćno posmatrala kako mu se stanje pogoršava.

Nedugo zatim, 7. decembra, i zdravstveno stanje Dolores se menja. Počinje da se žali na glavobolje i neprekidnu mučninu. Ispostavilo se da je prerpela nekoliko moždanih aneurizmi dok je bila uz supruga i morala je i ona u bolnicu.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter