Izvor:
13.05.2016 u 20:51
0

PUTIN BESAN: Raketni štit SAD je pretnja, POVEĆAVAMO VOJNI BUŽET

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da američki raketni štit koji je aktiviran u Rumuniji predstavlja pretnju po globalnu bezbednost, kao i korak ka novoj trci u naoružanju.

Rojters prenosi da je Putin obećao da će uskladiti budžetsku potrošnju kako bi neutralisao pretnje koje štit predstavlja po Rusiju.

Ova agencija podseća da su SAD juče aktivirale 800 miliona vredan raketni štit u Rumuniji koji smatraju veoma značajnim za svoju i odbranu Evrope od država poput Irana, ali Kremlj tvrdi da je cilj štita slabljenje ruskog nuklearnog arsenala.

Izvor:Tanjug
FOTO:Twitter/Liwiaaewska

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter