Izvor:
31.12.2016 u 20:29
0

Ima se, može se: Za vreme svog mandata, Obama na odmor i porodična putovanja potrošio skoro STO MILIONA DOLARA!

Za osam godina svog predsedničkog mandata, Barak Obama je na svoj odmor i odmor svoje porodice, kao i nezvanična putovanja, iz američkog budžeta potrošio više od 96 miliona dolara, javlja „Foks njuz“, pozivajući se na izveštaj društvene organizacije „Džudišal voč“.

Saradnici „Džudišal voča“ su došli u posed dokumentima o rashodima Baraka Obame i njegove porodice od Tajne službe SAD koja se bavi obezbeđenjem predsednika.

Predstavninici društvene organizacije su se pozvali na Zakon o slobodi širenja informacija. Na kraju je razjašnjeno da je Obama na odmor za sebe i svoju porodicu potrošio 96.938.882,51 dolara poreskih obveznika SAD. Ranije se vrednost putovanja predsedničke svite kretala oko 85 miliona dolara, ali je poslednje putovanje na Havaje veoma uticalo na konačnu sumu.

Sputnjik
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter