Izvor:
03.01.2017 u 00:07
0

Blizu HAPŠENJA: Turske vlasti konačno na tragu napadaču uz ISTANBULA!

Turske vlasti su blizu toga da potpuno identifikuju napadača koji je tokom novogodišnje noći ubio 39 ljudi u noćnom klubu u Istanbulu, izjavio je danas zamenik turskog premijera Numan Kurtulmuš.

"Informacije o otisku pristiju i izgledu teroriste su prikupljene. On će uskoro biti identifikovan," rekao je Kurtulmuš na konferenciji za novinare, prenosi Rojters.

On je rekao da je jasno da je intervencija Turske u Siriji" iznervirala terorističke grupe i one koji stoje iza njih" i dodao da će Turska pojačati svoje vojne operacije u Siriji.

"Ovo je bila poruka za naše prekogranične operacije iznad štita Eufrata. Nastavićemo sa našim operacijama i našom odlucćnošću", rekao je on, prenosi AFP.

U napadu na noćni klub u Istanbulu u novogodišnjoj noći poginulo je 39 osoba, a za napad je odgovornost preuzela Islamska država, koja je rekla da je to odgovor na intervenciju Turske u Siriji.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Twitter/ XHnews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter